info
Najfinije dekorativne tehnike Italijanskih majstora. Učinite vaš prostor jedinstvenim i zavodljivim. Dajte mu notu venecijanske palate ili baroknog dvorca.

Sve fotografije i ostali materijal predstavljaju vlasništvo "Deko Dom Dizajn"-a i ne smeju se objavljivati niti koristiti u bilo koje druge svrhe osim ličnih!

Naše usluge

Slobodno pitajte!

Dekorativne tehnike

Dekorativne tehnike predstavljaju jedinstven način da se naši zidovi i plafoni oplemene i učine prefinjenim. Za koju tehniku će mo se odlučiti zavisi prvenstveno od našeg temperamenta i ličnog doživljaja prostora.

Način nanošenja dekorativnih materijala na zidove i plafone predstavlja "tehniku", odnosno jedinstvenu umetnost dekoracije. Bilo da odaberete štuko, koji podseća na mermer, neki od sedefastih materijala, ili onih koji u sebi sadrže perle koje prelamaju svetlost dobićete jedinstveno umetničko delo, koje u sebi nosi pečat majstora koji ga radi.

Otoćento elegantana prefijenost

Usluge sa kratkim opisom

Izrada dekorativnih tehnika...

...se vrši na pripremljen zid,što podrazumeva zid ogletovan dva ili tri puta, u zavisnosti od tehnike, i obrušen. Zatim se nanosi odgovarajuća podloga. Postoji veliki broj različitih dekorativnih tehnika, koje nam dočaravaju različite efekte, u velikom broju nijansi! .

Materijali koje mi koristimo su proizvodi renomiranih Italijanskih proizvođača. Izuzetnog su kvaliteta, vodootporni, neškodljivi po okolinu, laki za održavanje i izuzetno trajni.

Lepljenje tapeta...

...Danas imamo izuzetan izbor tapeta sa najrazličitijim teksturama i motivima, u najrazličitijim bojama i nijansama. Tapete možemo koristita u kombinaciji sa drugim tehnikama dekorisanja zidova ili samostalno, da bi smo postigli željeni efekat.

Izuzetno su zahvalne za održavanje i lako se brišu.

Oslikavanje zidova...

...šablonima, jetinstvena je tehnika u našoj ponudi koja nam omogućava da ukrasimo vaš zid nekim od naših već gotovih motiva ili motivom po vašoj želji. Takođe tu su i bordure kojima možemo uokviriti ili upotpuniti zidove dekorisane drugim tehnikama.


Informaciju o cenama radova možete dobiti tako što će te poslati poruku na naši imejl, i navesti nam koji su vam konkretno radovi potrebni, u koliko su to neke posebne pozicije pošaljite nam i kratak opis. U najkraćem roku dobićete okvirne cene, u koliko vam odgovaraju, kontaktirajte nas, dolazimo na lice mesta i pravimo vam preciznu ponudu na osnovu projekta. u cene su pored izvođenja radova uključeni materijal, transport i iznošenje materijala.

Želeli bi ste da uredite svoj prostor!?

Opišite nam ukratko šta bi ste želeli i odgovorno lice iz našeg tima će vas kontaktirati što je pre moguće.

Poruka je poslata! x

Otoćento enkanto travertino Deko Dom Dizajn Rafaelo enkanto otocento otoćento travertino romano
Efekti različitih dekorativnih tehnika

Tematske fotografije

S
S