info
Dobro došli na naš veb sajt, pođite na zanimljivo putovanje kroz svet uređenja i dekoracije životnog i radnog prostora!

Sve fotografije i ostali materijal predstavljaju vlasništvo "Deko Dom Dizajn"-a i ne smeju se objavljivati niti koristiti u bilo koje druge svrhe osim ličnih!

Proizvodi iz naše radionice

Dobro došli u našu radionicu!

Jedan od glavnih činilaca našeg sistema ja umetnička radionica, na koju smo jako ponosni.

Tim vrhunskih umetnika i majstora u stanju je da stvori gotovo sve što zamislite. Radionica je opremljena savremenim mašinama i alatima, ali se mnoge stvari i dalje proizvode na tradicionalan način, upotrebom starih alata i znanja! Svaki predmet koji izađe iz naše radionice sa sobom nosi pečat posvećenih majstora. Upravo ovaj segment nas čini izuzetnim među firmama koje se bave uređenjem enterijera.

Mi dizajniramo proizvode u našem umetničkom ateljeu. Inspiraciju pronalazimo u tradicionalnoj umetnosti različitih delova naše zemlje, donosimo je sa putovanja, tražimo je u prirodi, a sve u cilju da prostor koji nas okružuje učinimo prijatnim, elegantnim, inspirativnim.

Šta radi naša radionica!?

Polje delovanja naše radionice je široko. Opremljeni smo komjuterskim i klasičnim mašinama i alatima za obradu različitih vrsta materijala, kao i pećima za pečenje keramike.

-Proizvodimo raznovrsne proizvode od, drveta, keramike, metala, klirita, poliuretana i drugih materijala

-Kalupe za livenje: keramike, betona, poliuretana, metala, voska

-Kod nas možete poručiti gotove proizvode iz naše ponude ili da za vas prizvedemo proizvode po vašoj želji i zamisli. Možemo da Vam izradimo proizvode na osnovu skice, uzorka sa ili bez propratne dokumentacije. Ukoliko ste proizvođač ili trgovac imamo posebne uslove za Vas.

-Bavimo se izradom 3D modela, izradom programa za CNC glodalice.

3D modelovanje i programiranje numeričkih mašina

Razvijamo projekte od nule, dovoljna je ideja, crtež ili fotografija. Uz pomoć softvera kreiramo 2D crtež, na osnovu koga izrađujemo trodimenzionalni objekat. Dobijeni trodimenzionalni model možemo uvećavati, smanjivati i prilagođavati našim potrebama. Nakon toga izrađujemo program za mašinsku izradu datog predmeta.

3D modelovanje
CNC mašine

Imamo savremene glodalice za obradu drveta i metala. Možemo da obrađujemo drvo, plastiku i lake metale u dimenzijama do 1000mm x 2000m x 150mm. Na njima vršimo trodimenzionalnu obradu i dvodimenzionalno sečenje, bušenje i pravljenje različitih žlebova.

CNC glodalica za drvo
Samo zamislite, mi smo tu da napravimo!

Imate neobičnu ideju, želite nešto autentično, na putovanju ili nekoj fotografiji ste videli zanimljiv predmet, ali ne možete doći do njega? Neophodna vam je restauracija starog, vrednog, komada mnameštaja? Dođite kod nas, napravićemo baš ono što želite!

Proizvodnja kalupa

Izrađujemo kalupe različitih tipova i namena, od različitih materijala, različitih dimenzija. Neki od naših kalupa za keramiku su težine od stotinak grama pa sve do šezdeset kilograma. Tu su i kalupi od poliuretanske gume, lateksa i silikona za različite namene.

Kalupi za keramiku

Pogledajte naše proizvode