info
     Dobro došli na naš veb sajt, pođite na zanimljivo putovanje kroz svet uređenja i dekoracije životnog i radnog prostora!

Detaljnije o projektu

Dizajn i projektovanje

Moderan porodični stan u novogradnji, osnova stana je oko 67 kvadratnih metara. Stan je uređen po projektu arhitekte Vesne Isailović. Nije bilo potrebe za menjanjem strukture i namene prostorija. Stan ima dobar raspored, hodnik iz koga se ulazi u spavaće sobe, kupatilo i dnevnu sobu koja je u sklopu sa kuhinjom i trpezarijom.

Glavni radovi su rađeni u dnevnoj sobi, gde je pokretnom staklenom pregradom odvojen kuhinjsko-trpezarijski deo od dnevnog boravka čime je postignuta fizička odvojenost prostora u kome se sprema hrana i obeduje, ali je ostvarena mogućnost da se u drugim prilikama lepo dizajnirana klizna staklena pregrada pomeri i na taj način dobijamo veliki otvoreni prostor koji je kompaktno dizajniran tako da odaje jedinstven utisak.

Enterijerski radovi
Instalacije i rasveta
  • Elegantni spušteni plafoni su urađeni u svim prostorijama, u kombinaciji sa led rasvetom, smeštenom u nišama plafona, postignut je moderan prijatan, opuštajući ambijent. U spuštenim plafonima napravljene su i niše za garnišne, tako da zavese vizuelno nestaju u plafonu, efekat je izuzetan.

    Molerski radovi su urađeni u visokom kvalitetu, zidovi i plafoni bojeni su akrilnim bojama. Od dekorativnih tehnika urađen je Oikosov "Enkanto" u hodniku i dnevnoj sobi. Tapete su urađene na pojedinim zidovima u spavaćoj sobi.

    Hrastov parket je hoblovan i bajcovan u tamnu nijansu oraha, postavljene su bele visoke lajsne.

  • Električna instalacija je izmenjena i prilagođena potrebama, ugrađena je modularna galanterija. Kompletna rasveta u stanu je tipa "led". Dobro osvetljen stan, u režimu rada svih svetala troši ispod 500w.

    Vodovodna i kanalizaciona instalacija nije menjana.

Projekatant Vesna Isailović
Izvođač radov S.G.Magram