info
     Dobro došli na naš veb sajt, pođite na zanimljivo putovanje kroz svet uređenja i dekoracije životnog i radnog prostora!

Detaljnije o projektu

Dizajn i projektovanje

Moderan, porodični stan, atraktivnog dizajna, i izuzetne funkcionalnosti. Stan je uređen prema projektu arhitekte Vesne Isailović. Upečatljiv stan, neobičnog dizajna. Nije bilo potrebe za rušenjem niti promenom strukture. U pitanju je stan dupleks strukture u novoj zgradi, u prvom nivo je kuhinja, trpezarija i dnevna soba u istom prostoru, koji je vizuelno podeljen efektnim elementima izrađenim od gipsa, takođe na tom nivou su i ostava i gostinsko kupatilo. Prostor ispod stepeništa iskorišćen je za lepo stilizovanu ostavu. Sprat zauzimaju tri spavaće sobe i glavno kupatilo.

Enterijerski radovi
Instalacije i rasveta
  • Gipsarski radovi imaju izuzetno značajnu ulogu u dizajnu ovog prostora, puno spuštenih plafona sa nišama za led rasvetu, biblioteka, pregradni zidovi i parapet, napravljen takođe od gips-kartonskih ploča .

    Molerski radovi su urađeni u visokom kvalitetu, zidovi i plafoni su bojeni akrilnim bojama.

    Deo zidova obložen je presovanim zidnim oblogam koje podećaju na elemente izlivene od betona, koje daju efektan kontrast ostatku prostora.

  • Elektro instalacija je delimično izmenjena i prilagođena potrebama. Rsveta je šarolika, viseće lampe neobičnog dizajna, izrađene po narudžbini. fluo cevi. led trake i lampe sa klasičnim sijalicama.

Projekatant Vesna Isailović
Izvođač radov S.G.Magram