info
     Dobro došli na naš veb sajt, pođite na zanimljivo putovanje kroz svet uređenja i dekoracije životnog i radnog prostora!

Naše usluge

Slobodno pitajte!

Elektro instalacioni radovi

Predstavljaju radove na postavljanju kompletnih elektro instalacija, montažu i povezivanje table sa osiguračima, razvod utičnica, rasvete, montažu galanterije, povezivanje kućnih aparata na napajanje električnom energijom.

Bavimo se kako izradom kompletno novih elektro instalacija, uz ukidanje starih, tako i izmenama i održavanjem starih elektro instalacija. Vaše je da nam date plan rasporeda električnih uređaja u stanu ili poslovnom prostoru, ostalo je naša briga.

Usluge sa kratkim opisom

Montaža razvodnih tabli...

...sa automatskim osiguračima, bilo da je u pitanju nov objekat ili adaptacija starog, gde je potrebno zameniti stare table. Nove razvodne table opremljene su automatskim osiguračima, fidovim sklopkama, i garantuju nam dugotrajnu i bezbednu upotrebu elektro instalacija.

Na osnovu vaših potreba mi vršimo proračun neophodnog broja i snage osigurača.

Razvod instalacije...

... elektro mreže jake struje (utičnice, prekidači, napajanja za rasvetu i razne uređaje), i slabe struje (antenski izvodi, telefon , internet, instalacija za kamere i alarme). Dobro planiranje rasporeda je od izuzetne važnosti za boravak i rad u prostoru, da bi kasnije izbegli razvlačenje produžnih kablova, i nastavaka za TV.

Mi smo tu da se sa nama posavetujete oko funkcionalnog rasporeda, izbora adekvatne galanterije i ostalog.

Montaža rasvete...

...plafonjera, lustera, ugradne rasvete, led traka, reflektora i drugih rasvetnih tela.


Informaciju o cenama radova možete dobiti tako što će te poslati poruku na naš imejl, i navesti nam koji su Vam konkretno radovi potrebni, u koliko su to neke posebne pozicije pošaljite nam i kratak opis. U najkraćem roku dobićete okvirne cene, u koliko Vam odgovaraju, kontaktirajte nas, dolazimo na lice mesta i pravimo Vam preciznu ponudu na osnovu projekta. U cene su pored izvođenja radova uključeni materijal, transport i iznošenje materijala.

Želeli bi ste da uredite svoj prostor!?

Opišite nam ukratko šta bi ste želeli i odgovorno lice iz našeg tima će Vas kontaktirati što je pre moguće.

Poruka je poslata! x

Efekti različitih vrsta i tipova rasvete

Tematske fotografije