info
     Dobro došli na naš veb sajt, pođite na zanimljivo putovanje kroz svet uređenja i dekoracije životnog i radnog prostora!

Naše usluge

Slobodno pitajte!

Gipsarski radovi

Pod gipsarskim radovima podrazumevamo sve one radove koji se odnose na montažu građevinskih proizvoda i materijala koji u sebi sadrže gips kao osnovni element, kao što su spušteni plafoni i pregradni zidovi obloženi gips-kartonskim pločama, gipsane lajsne, stubovi i drugi ukrasi od gipsa..

Gips je kao građevinski materijal već dugo prisutan u građevinarstvu, pogodan za gradnju zbog širokog spektra primene (koje su mu dodatno proširile nove tehnologije proizvodnje građevinskog materijala) i dobrih svojstava. Zbog svog hemijskiog sastava (predstavlja spoj kalcijum sulfata i vode, hemijska formula CaSO4 x 2 H2O), koji je u potpunosti ne škodljiv za čoveka, ne razvija nikakve supstance koje mogu ugroziti zdravlje, predstavlja idealni građevinski materijal. Uravnotežuje mikro klimu u prostoru zbog sposobnosti apsorbcije vlage kada je ona povišena u vazduhu, kao i ispuštanja akumulirane vlažnosti natrag u vazduh kada on postane suv. Gips je ne zapaljiv.

 

Usluge sa kratkim opisom

Izrada spuštenih plafona...

...funkcionalan način obrade plafona, kojim se maksimalno ubrzava gradnja, obezbeđujemo dovoljno prostora za ugradnu rasvetu kao i provlačenje raznovrsnih instalacija (elektro, vodovodnih, komunikacionih), koje bi inače morali da ukopavamo u zidove. Čitav rad se obavlja po sistemu suve gradnje. Može imati veliku estetsku ulogu u uređenju enterijera, formiranjem kaskada, skrivača i stubova.

Obračun radova se vrši po kvadratnom metru, za ravne spuštene plafone, i dužnom metru, u koliko su u pitanju kaskade i niše.

Izrada pregradnih zidova...

... gips-kartonskim pločama na metalnoj podkonstrukciji, predtavlja najbrži način pregrađivanja prostora. Postoji više načina gradnje zidova, koji se razlikuju u debljini zida, ispuna unutar zida, broj slojeva ploča kojim je zid obložen. U zavisnosti od toga da li želite samo da fizički odvojite prostor ili da napravite kvalitetan, čvrst, zvučno i toplotno izolovan zid, birate odgovarajući tip zida.

-Obračun radova se vrši po kvadratnom metru, u izuzetnim pozicijama obračun se vrši po dužnom metru.

Izrada obloga i posebnih elemenata...

...nam otvara niz mogućnosti da rešimo različite pozicije koje drugim metodama gradnje ne bi smo mogli ili bi bilo previše komplikovano. Na primer da napravimo talasaste zidove, lučne obloge, police, biblioteke i špaletne oko vrata i prozora nakon zamene istih,razne druge specijalne elemente, da sakrijemo cevi, obložimo zidove i izbegnemo sporu i dugotrajnu malteraciju, i sve to naravno od gips-kartonskih ploča.

-Obračun se vrši po dužnom i kvadratnom metru

Stilski gips...

...podrazumeva ugradnju različitih tipova gipsanih lajsni (pratećih, sims, i drugih), stubova, portala, skrivača, rozetni i drugih vrsta gipsanih livenih i "vučenih" elemenata, u cilju oplemenjivanja prostora, postizanja otmenog i prefinjenog izgleda.

-Obračun se vrši u zavisnosti od proizvoda koji se ugrađuju, može biti po dužnom metru (sa specifičnostima datog elementa) ili komadu


Informaciju o cenama radova možete dobiti tako što će te poslati poruku na naš imejl, i navesti nam koji su Vam konkretno radovi potrebni. U koliko su to neke posebne pozicije pošaljite nam i kratak opis. U najkraćem roku dobićete okvirne cene, u koliko Vam odgovaraju, kontaktirajte nas, dolazimo na lice mesta i pravimo Vam preciznu ponudu na osnovu projekta. U cene su pored izvođenja radova uključeni materijal, transport i iznošenje materijala.

Želeli bi ste da uredite svoj prostor!?

Opišite nam ukratko šta bi ste želeli i odgovorno lice iz našeg tima će Vas kontaktirati što je pre moguće.

Poruka je poslata! x

neobični gipsarski radovi efekti led rasvete led rasveta faze gipsarskih radova gipsarski radovi neobični spušteni plafoni ideje za uredjenje stana ugradne lampe dekorativna cigla gipsarski radovi polica od gipskartona

Tematske fotografije