info
     Dobro došli na naš veb sajt, pođite na zanimljivo putovanje kroz svet uređenja i dekoracije životnog i radnog prostora!

Naše usluge

Slobodno pitajte!

Rušenje i promena strukture i namene prostora

Potreba za promenom strukture i namene prostora može se javiti bilo da ste rešili da preuredite sopstveni prostor, u kome zivite ili radite, ili da ulazite u potpuno nov, čiji Vam raspored i namena ne odgovaraju iz bilio kog razloga.

Kod rušenja moramo uzeti u obzir statiku prostora, pojedini zidovi predstavljaju noseće zidove konstrukcije, koji se nikako ne smeju rušiti, kako ne bi narušili bezbednost objekta. U koliko niste sigurni koji su to zidovi, najsigurnije je konsultovati stručnjaka. Osim rušenja zidova pod grubu vrstu radova podrazumevamo i probijanje otvora za vrata, rušenje kupatila i slično.

Usluge sa kratkim opisom

Rušenje pregradnih zidova...

...je najčešća potreba kod adaptacije starih prostora. Zidovi mogu biti od opeke, siporeks bloka, armiranog betona, gips-kartonskih ploča na metalnoj pod konstrukciji i slično. U zavisnosti od toga, cena rušenja zida je podeljena u dve kategarije:

-Rušenje zidova i greda od armiranog betona

-Rušenje zidova od ostalih materijala

Rušenje kupatila...

... podrazumeva obijanje pločica sa zidova i podova, dizanje starog ravnajućeg sloja, demontažu sanitarija, demontaža kade ili tuš kabine i slično

Cena se formira na osnovu kvadrature površina koje se ruše, broja komada sanitarija, da li je u pitanju kada ili tuš kabina

.

Uklanjanje podnih i zidnih obloga...

...predstavlja takođe jednu od potreba kod adaptacija, bilo da su u pitanju keramičke pločice, parket, vinil pločice, oštećeni ravnajući sloj, ili da je u pitanju neka druga vrsta obloge. Cena je različita u zavisnosti od tipa obloge i formira se po kvadratnom metru površina koje se ruše.

Demontaža...

...i drugi radovi koji podrazumevaju izbacivanje starih vrata, prozora, ugradnih ormara, zatim sečenje i izbacivanje gelendera i slično, naplaćuje se u zavisnosti od pozicija i uglavnom se formiraju po komadu.


Kod svih gore navedenih radova u cenu je uračunato pakovanje i iznošenje šuta. Na cenu radova utiče i sprat na kome se radovi izvode, odnosno, osnovna cena podrazumeva radove u prizemlju sa pristupom ulici. Olakšavajuća okolnost za radove na spratu je ukoliko zgrada ima teretni lift. Dodatno se naplaćuje odvoženje šuta po kubnom metru.

Želeli bi ste da uredite svoj prostor!?

Opišite nam ukratko šta bi ste želeli i odgovorno lice iz našeg tima će Vas kontaktirati što je pre moguće.

Poruka je poslata! x