info
     Dobro došli na početnu stranu našeg veb sajta! Ukoliko želite da sredite vaš stan ili lokal, na pravom ste mestu!

Sve fotografije i ostali materijal predstavljaju vlasništvo "Deko Dom Dizajn"-a i ne smeju se objavljivati niti koristiti u bilo koje druge svrhe osim ličnih!

Naše usluge

Slobodno pitajte!

Molersko-Farbarski radovi

Predstavljaju skup različitih opreracija, koje imaju za cilj da ulepšaju, istaknu i zaštite prostor u kome živimo ili radimo.

Usluge sa kratkim opisom

Pripremni radovi...

...pod pripremne radove podrazumevamo sve one radove koji su neophodni da se obave kao preduslov za normalno odvijanje svih ostalih radova. Pre svega zaštita podova najlonom, zatim nameštaja, ukoliko ga ima. Zadatak molera je da pripreme zidove, kada su u pitanju stari objekti, koji na svojim zidovima i plafonima imaju više slojeva naslaga gleta i boja koji treba da se uklone guljenjem, odnosno struganjem, saniranje pukotina i dilatacija i njihovo popunjavanje. Popunjavanje kanala nakon provlačenja elektro i vodovodnih instalacija. Zatim da se površine izrazito grube ili neravne, uravne i pripreme za gletovanje.

Gletovanje...

... Gletovanje predstavlja izravnavanje zidova i plafona,predhodno malterisanih ili bandažiranih spojeva (u koliko su u pitanju zidovi i plafoni od gips-kartonskih ploča) specijalnim masama koje se nazivaju glet mase, različitog kvaliteta, granulacije i namene. Može se izvoditi u različitim kvalitetima završne obrade (stepena finoće), u zavisnosti od toga da li želite osnovni kvalitet obrade zidova, gde se zidovi boje poludisperzivnim ili disperzivnim bojama koje ostavljaju teksturu, ili izuzetno visok kvalitet završne obrade, gde se gletovane površine boje akrilnim bojama (sa satenskim ili mat efektom), i ostaju izuzetno glatke i fine.

-Obračun radova se vrši po kvadratnom metru, za specifične pozicije obračun se vrši po dužnom metru (što je definisano pravilima građevinske knjige).

Bojenje plafona i zidova...

...u osnovi za cilj ima zaštitu obojenih površina. U suštini predstavlja mnogo kompleksniju stvar, za cilj ima da oplemeni naš prostor, učini ga prijatnim za nas i naše goste. Za bojenje (kod nas popularno kao "KREČENJE") su nam dostupne različite vrste boja, koje se međusobno razlikuju po kvalitetu, samim tim i po ceni. U zavisnosti od namene prostora, odlućićemo koju vrstu i nijansu boja želimo da koristimo. Većina proizvođača nam nudi palete sa širokim izborom nijansi boja. Mi koristimo najkvalitetnije materijale u svojoj klasi. Boje za zidove možemo podeliti u nekoliko osnovnih kategorija ili ti klasa počevši od najniže:

   -Poludisperzivne boje-  boja neotporna na vlažno brisanje, grube teksture.

   -Disperzivne boje-  boja otporna na vlažno brisanje, grube teksture.

    -Akrilne boje-  boja izrazito otporna na vlažno brisanje, pogodna za održavamje, bez teksture ili izrazito fine teksture

Fasaderski radovi...

...izrada izolacija spoljašnjih i unutrašnjih zidova, kamenom vunom i stiroporom, predstavlja izuzetno bitan segment u uređenju prostora prvenstveno u funkcionalnom smislu, ali i estetskom, koji nikako nije zanemarljiv. Termo izolacija objekata je od izuzetne važnosti, bitno je pridržavati se propisa i standarda i dobićemo komforan, ugodan prostor koji nam štedi energiju, a samim tim i novac.

Bitno je napomenuti da izolaciju ne bi trebalo raditi sa unutrašnje strane zida, jer je u tom slučaju koeficijent toplotne izolacije značajno slabiji, ali ukoliko ne postoji drugo rešenje, što je najčešće u stambenim zgradama, izolaciju radimo sa unutrašnje strane, odgovarajućim materijalima.

Ostali molersko-farbarski radovi...

... za njima uglavnom imamo potrebu u starim prostorima koji zahtevaju renoviranje ili tekuće održavanje. Tu možemo nabrojati farbarske radove kao što su priprema i bojenje stolarije (vrata, prozora, u različitim kvalitetima završne obrade), bojenje radijatora, cevi, gelendera, lamperije i slično.


Informaciju o cenama radova možete dobiti tako što će te poslati poruku na naš imejl, i navesti nam koji su Vam konkretno radovi potrebni.U koliko su to neke posebne pozicije pošaljite nam i kratak opis. U najkraćem roku dobićete okvirne cene, u koliko Vam odgovaraju, kontaktirajte nas, dolazimo na lice mesta i pravimo Vam preciznu ponudu na osnovu projekta. u cene su pored izvođenja radova uključeni materijal, transport i iznošenje materijala.

Želeli bi ste da uredite svoj prostor!?

Opišite nam ukratko šta bi ste želeli i odgovorno lice iz našeg tima će Vas kontaktirati što je pre moguće.

Poruka je poslata! x

Tematske fotografije