info
     Veb dizajn na efikasan i praktičan način!

Web dizajn i grafika

Planirate da Vaš posao prikažete na internetu? Naš "B-WEB Deko" tim može Vam izraditi profesionalni veb sajt, koji će širokoj mreži korisnika interneta približiti Vaše usluge ili robu (ili oboje) i prikazati ih na najbolji mogući način.

Internet tržište postaje sve veće, prisustvo kompjutera u našim životima neizostavno. Razmislite koliko često ste na internetu, koliko vremena provodite? Dopisujete se i komunicirate na društvenim mrežama? Tražite robu i usluge? Planirate odmor? Prednosti interneta za oglašavanje Vaše robe ili usluga su ogromne, zato razmislite o tome.

Zašto izabrati B-WEB Deko dizajn?

"Mogu li ja sam da napravim svoju internet prezentaciju?

Naravno da možete, na internetu ćete naći brojne tutorijale i CMS (Content Management System) platforme, pomoću njihovih šablona možete sami da napravite veb sajt.

Međutim, ukoliko želite da Vaš sajt bude jedinstven, vidljiv na internetu (u pretraživačima), sa tačno određenim sadržajem, trebaće Vam jako puno vremena i znanje iz HTML i CSS kodiranja kao i SEO (engl. Search engine optimization) i SMO (engl.Social media optimization), a možda i kraći kurs. Tu su još i JavaScript-e, jQuery i PHP, za posebne efekte i funkcije sajta.

Ukoliko želite da se ozbiljno predstavite na internetu bilo bi poželjno da angažujete profesionalce, koji će Vam pomoći da se na pravi način prikažete na internetu.

Šta je potrebno da bi napravili veb sajt?

Da bi smo napravili veb sajt potrebano nam je znanje, veština, alat (različiti softveri za pisanje koda i editovanje šablona), i materijal (fotografije, tekstovi), koji mora biti kvalitetan, jer će predstavljati sadržaj Vašeg sajta, a to će biti ono što Vaši klijenti vide. Sve ovo što sam nabrojao pomalo podseća na gradnju kuće, samo na IT način.

.


Priprema materijala za sajt

Bez obzira da li ćete sami da pravite sajt ili ćete za to angažovati nas, morate da pripremite materijal za sajt. Trbaće Vam tekstovi koji opisuju Vašu delatnost i aktivnosti i fotografije.

Tekstovi moraju biti sadržajni, da se odnose na Vaše usluge i /ili proizvode, da bi na pravi način predstavili Vaš posao potencijalnim klijentima i posetiocima. Najznačajnije je to što će sadržajni i kvalitetni tekstovi odigrati značajnu ulogu u SEO optimizaciji.

Fotografije moraju biti jasne, korektne veličine (jako je bitno smanjiti veličinu i "težinu" fotografija, da bi smanjili zauzimanje prostora na sajtu i omogućili brže učitavanje sajta), poželjno ih je urediti u nekom foto editoru kao što je foto šop ili neki slični.

Šta mi nudimo!?

Prednost angažovanja našeg tima za izradu Vašeg sajta se sastoji u iskustvu i znanju kako da naprave dobru internet prezentaciju. Vaše tekstove ispravljamo i doterujemo tako da budu zanimljivi za posetioce i optimalni za pretraživače. Fotografije prilagođavamo prikazivanju na internetu. Implementiramo Java i jQuery skripte, poboljšavamo funkcije sajta PHP-om.

Vaš sajt izrađujemo tako da bude prilagođen pretraživaćima i za Vas radimo prijavu na najbitnije pretraživače koji se koriste kod nas.
Za koju se veb hosting kompaniju odlučiti?

Naše iskustvo je pokazalo da "DreamWeb Hosting" pruža izuzetne usluge, prvorazrednu podršku klijentima, na odgovor se ne čeka više od petnaest minuta, što je izuzetno bitno ukoliko imate neki problem, jer želite da Vaš sajt funkcioniše pouzdano i bude uvek dostupan. Nude dobro izbalansirane hosting pakete i izvanrednu bazu znanja.

Na početnu stranu Deko Dom Diztajn

Moderan i efikasan veb dizajn

Želite moderan veb sajt ili imate neko pitanje za nas!?

Opišite nam ukratko šta bi ste želeli i odgovorno lice iz našeg tima će Vas kontaktirati što je pre moguće.

Poruka je poslata! x

Šta ukratko treba da znate o hostingu

Kada sajt bude gotov, dobro upakovan i testiran, vreme je da se postavi na server da svi mogu da ga vide, što nam je i cilj.

Mi Vam možemo pomoći da odaberete pravu firmu koja Vam nudi stabilne i sigurne servere i najbolje uslove:

- Dobar "Up-time" sajta, preko 99% (garantovano vreme u kojem će naš sajt biti dostupan)

- Prostor za skladištenje podataka

- Količina podataka za internet saobraćaj

- Dobar korisnički softver (Cpanel)

- Efikasnu korisničku podršku

- Veći broj pod domena i dodatnih domena

- Veći broj e-mail adresa

- Dobru anti spam zaštitu

...i još mnogo toga, što će garantovati da će Vaš sajt definitivno raditi u Vašu korist.